Americké tajné služby ve velkém podporovaly evropské federalisty aneb Evropa Rockefellerů.

02.02.2014 22:16

 Čtěte o tajném pozadí Evropské unie

Autor: Oliver Janich

Nejvýznamnější lobbystické skupiny usilující o vytvoření sjednocené Evropy financovala v padesátých letech CIA. Centrem koncentrované akce byla skupina Bilderberg. Jeden z nejbohatších a nejmocnějších mužů na světě: americký miliardář David Rockerfeller. Ve svém životopise naprosto otevřeně přiznává: „někteří dokonce věří tomu, že jsme součástí tajného spiknutí, které údajně operuje proti zájmům USA, mě a moji rodinu označují za „internacionalisty“ a obviňují nás, že konspirujeme s jinými lidmi po celém světě, abychom vybudovali novou úplnější globální politickou a hospodářskou strukturu – prostě nový svět, chcete-li. Je-li to obžaloba, pak jsem vinen, a jsem na to hrdý.“

CELÝ ČLÁNEK ZDE

 

A CO K TOMU DODAT..?

Pro ty, kteří stále ještě zůstali soudní a neztratili paměť a čest, pro ty je to úpně jasné.

Od listopadového převratu 89, připraveného tehdejšími politickými českými špičkami s ožralou havlovskou partou a s STB partou šla naše česká kotlina od 10 k 5 a teď už jsme v mínusu.

Zaprodali nás i Evropské unii a Západu, ačkoliv věděli, že jde o velký podvod na lidi. To ostatně platí o všech zemích EU a jejich pracujících.

EVROPSKÁ UNIE NENÍ PRO NAŠI ZEMI ŽÁDNOU VÝHROU.

TOU PRO NI MŮŽE BÝT JENOM OPĚTNÁ ORIENTACE NA VÝCHOD!

Na obrázku dole je zobrazena zadluženost zemí ve světě.

Nejvíce zadlužené jsou červené, bez dluhů jsou zeleně označené.

   

Dodatek a grafická úprava: Dr. Jaroslav Horák

—————

Zpět