Suverenita na IV. Svatováclavském setkání lidí dobré vůle v Mariánských Lázních

25.09.2011 23:14

24.září.2011 byl nejen krásný slunný den, ale v Mariánských Lázních se důstojných oslav Svatováclavského svátku v kraji zúčastnila  i předsedkyně Suverenity SBB Ing. Jana Bobošíková v doprovodu dalších členů Suverenity, včetně místopředsedkyně karlovarské krajské organizace Suverenity MUDr. Věry  Procházkové a místopředsedy místní organizace v Karlových Varech Pavla Wolfa.

Zúčastnili jsme se na pozvání členů "Změny pro město Mariánské Lázně", kteří kandidovali pod naší vlajkou Suverenity a mají dva členy v radě, jednoho i ve finančním výboru. Pan Ing. Richter, který Svatováclavské slavnosti pořádá ve spolupráci s městem ML již poněkolikáté, nás přivítal a pohostil. Byli zde i zástupci jiných politických stran, ale on se věnoval hlavně naší Janě. Je to ředitel a  majitel hotelu Krakonoš. A nejen on, ale i starosta "Mariánek" byl příjemný.  Jana BoBo přijela s tajemnicí Michalkou Jakubův. Pak jsme šli na mši pod širým nebem, zástupci církví přednesli velice pěkná slova o sv.Václavovi a o vlasti a národu. Fakt moc hezké. Slovo pronesl i starosta družebního města z NSR. To bylo dobré i pro to, že bylo vidět, že Suverenita je pro přátelství přes hranice a nepotřebujeme k tomu Brusel. Pak jsme se prošli po pouti, viděli jsme stará řemesla... Jana se fotila s lidmi, kteří ji chtěli mít ve svém foťáku, byli velmi milí, poznávali jí a ona si s nimi povídala. Velice ji překvapili zástupci církví, jak se k ní měli. Jana z toho byla opravdu nadšená, moc se jí to líbilo.
Máme v plánu ve Varech pracovat na jednom projektu, ten jsme jí řekli, a moc se jí to líbí. Ale to dáme na stránky až příště.

Z vydařené akce pro naší veřejnost několik snímků pořídila Věra Procházková.

Klikni ZDE - FOTOSOUBOR

Text: MUDr. Věra Procházková

—————

Zpět