blog.iDNES.cz zveřejnil kupodivu následující zprávu...

09.10.2012 21:34

 

Logo
 
 
Stoupající preference KSČM
 
   Díky téhle vládě, se stále více lidí hlásí k tomu, že budou volit KSČM. A je nutné si položit otázku, proč:

   Kdo vystavěl školní budovy, tělocvičny a hřiště? Kdo opravdu zabezpečil bezplatné školství na všech stupních? Kdo vystavěl kulturní domy a staral se o aktivity mládeže ve volném čase? Kdo vystavěl kryté bazény, zimní stadióny, fotbalové stadióny, sportovní haly? Kdo vybudoval bezprašné cesty, aby bylo spojení do každé vesnice? Kdo rozšířil výstavbu železničních tratí a proved elektrifikaci, aby bylo spojení po ČR? Kdo zabezpečil levné spojení pro občany do vesnic od rána do půlnoci? Kdo poskytoval výrazné slevy v dopravě pro pracující, studenty, důchodce? Kdo zabezpečil, aby vlakové a autobusové spojení bylo zabezpečeno na směnový proces pracujících v návaznosti? Kdo vybudoval metro?

A další PROČ... si přečti kliknutím ZDE

                                                                  

A CO K TOMU DODAT..?

... A má snad někdo pocit, že by se autor článku v něčem mýlil? Jen ten, kdo se podílel na rozkradení, lokajskému zaprodání a totálním pádu ČR ke dnu, aby sám měl nahrabáno, anebo úplně slepí a hluší toto nechtějí slyšet a vidět. 

Já říkám... Vezměme hole do rukou, dobře cvičené psy a jiné potřebné nástroje moci a HURÁ NA NĚ..!  Praha a nejen ona potřebuje jako sůl opět dnešního Jana ŽIŽKU, aby se těm u koryt konečně odtrhly jejich huby od poloprázdných žlabů, všem se daly pouta a na státní náklady je vyhodily s padákem z letadel v sibiřské tajze, kde by se o sebe buďto postarali oni, nebo by se o ně postarali krásní sibiřští tygři..!

Budiž jim tygři milosrdní... ÁMEN.

 

Dodatek, foto a grafic. úprava: Dr. Jaroslav Horák

—————

Zpět