Bobošíková je nepohodlná. Pro Tachecí a Matragi vařit nebude...

08.08.2012 22:24

 

 

Obrazovky TV Prima měla obohatit i šéfka Suverenity Jana Bobošíková. Televize ji pozvala do svého pořadu V.I.P. Prostřeno. Z politických důvodů záhy pozvání raději zrušila.

 

Šéfka Suverenity Jana Bobošíková už připravovala své televizní menu, které ale svým hostům nikdy nenabídne. Televize Prima, která ji pozvala do svého pořadu Prostřeno, jí totiž náhle účast na televizní obrazovce zatrhla. Přesný důvod jí nesdělila. Oklikou jí ale vysvětlila, že jí není po chuti její politické angažmá.

Bobo neprostře

"TV Prima mě minulý týden sama oslovila s tím, zda bych se mohla zúčastnit pořadu V.I.P. Prostřeno," sdělila Bobošíková ParlamentnímListům.cz s tím, že nabídku sice přijala, ale až poté, co se sama otázala, zda není na závadu její politická aktivita. TV Prima ji prý ujistila, že ne. Pak ale otočila.

Spolupráce skončila. Dřív, než začala

"Už mám připravené menu, vyvěsila jsem ho i na svých stránkách na Facebooku. Bohužel ho ale neprostřu. TV Prima mi po týdnu smskou sdělila, že je nevhodné, abych se pořadu zúčastnila," řekla redakci Bobošíková. Natáčet se přitom mělo už příští neděli.

"Společně se mnou měly v pořadu být paní Matragi a paní Tachecí, o dalších účastnících nic nevím," řekla redakci šéfka Suverenity s tím, že jednání TV Prima příliš nerozumí.

Stanovisko TV Prima se redakci získat nepodařilo. Kontaktní telefon pro média v úterý odpoledne nikdo nezvedal.

Přejato z PARLAMENTNÍCH LISTŮ

CO DODAT..?

SMĚJME SE NAŠIM POLITICKÝM A MEDIÁLNÍM HYDRÁM, KTERÉ PRACUJÍ NA RÁDOBY PROSPĚCHU LIDU...

PŘEDEVŠÍM PRACUJÍ NA PROSPĚCHU JEN SOBĚ SAMÝM !

Stále platí, že nejhorší srážky jsou vždy srážky s domýšlivými, arogantními a parazitujícími politicko-mediálními tupci a hňupy. Vždyť o nich tolik běžní a poctiví lidé, moudří ze školy života a práce, moudře hovoří viz.:

"Podívejte se,  Karel 45.7.2012 23:42:10

občané,kolik už máme hnutí,spolků,sdružení vždy před komunálními volbami!!??Jen v našem 10tisícovém městě jich jsou desítky!A v nich na kandidátkách místní "celebrity"-manažeři,majitelé firem a firmiček,doktoři,právníci,podnikatelé,majitelé hotelů,obchodů...ti všichni se hrnou do obecních zastupitelstvích-ptám s PROČ!!???A odpovídám-chtějí být u toho,chtějí být u moci a MOCI rozhodovat,kam půjdou daně voličů,dotace,granty..prostě chtějí si přihřát svou polívčičku-a pro KOHO??NO přece pro sebe,vážení,své firmy,kámoše,spřízněné duše při podnikání a BOHATNUTÍ-vůůůůbec jim nejde o nás,lidi,občany státu !!Tak je to!!CELÁ republika je prolezlá rychlokvaškami,tuneláři,parazity,pijavicemi- a ty sajou a sajou,dokud je z čeho!!CO se musí stát,aby toto přestalo????Opravdu,komunisti,byli jste žabaři a amatéři prti této hydře kapitalismu!!LIDI,chcete-li,aby vaši potomci nebyli jen otroky,bojujte PROTI těmto parazitům,jinak nás vnuci proklejí!!!!!

Tolik z jednoduchého, plnotučného, ze života praktického českého Kocourkova poznaného vyjádření jakého si obyčejného KARLA 4 na jednom BLOGU ke stavu v naší krásné české zmršenině...

Budiž nám pánbůh milosrdný, když už sami k sobě prasata jsme...

SUVERENITO - BOŽE NÁŠ - VOLÁME TĚ - NENECH NÁS ZVONIVÉ HŘÍŠNÍKY DÁL V RUKÁCH TĚCH ZLOŘÁDŮ..!

Jarda Horák 

 

—————

Zpět