Jeden by se z těch novinářů s prominutím pos*al....

29.08.2013 19:57

Tak se na to podívejte, čím nás novinářští ZMETCI krmí... A přitom to není nic, před čím by peníze měli přednost. Jde o moc, nejen však o MOC...

Dobrý, co?
(přišlo mailem)


Rychlovka s jm (28.8.2013 - 22:10)

 
Okénko šéfredaktora a vydavatele OSUD.cz. Aktuální krátké zprávy, notičky, zamyšlení, upozornění. Jsem blázen já, nebo mnozí ostatní?

28.8. Upozorňuji všechny, že jako před každou válkou dojde k manipulaci prostoru vědomí a hlavně nevědomí a také problémům na fyzickém těle. Tam můžete vnímat zejména bolesti na srdci (jako by plíce), případně křeče ve svalech, prudké bolesti hlavy, cukání nervů. V oblasti nervové pleteni střídání pocitu tepla a chladu, nebo výpadky paměti či vědomí, kdy vám na chvíli úplně vysadí mozek.. nepříjemné sny, samozřejmě, ráno lze vnímat v některých případech modřiny, zkrvavené oči, škrábance na kůži, atd. Je dobré zesílit ochranné modlitby, zejména před spaním, a pokud možno, spát možná raději po několika menších úsecích..

28.8. Situace kolem Sýrie dál eskaluje.. Spojené státy spolu s Francií a Británií počítají svůj přepad prý spíš již na hodiny. Rusové a Číňané se staví ostře proti a prohlašují, že to tentokrát Američanům již neprojde a rozpoutají katastrofální inferno. Rusové jsou podle některých zpráv připraveni napadnout Saudskou Arábii, která tvoří jejich hlavního soupeře v jižním regiónu a spojence Spojených států v dostřelu od ruských hranic. Česká vláda se staví k chystanému útoku "spojenců" odmítavě a žádá o mírové řešení konfliktu.

Média rozjela svůj obvyklý hysterický pláč a bubnují do útoku. Už rozumíte, komu a proč vlastně masmédia slouží? Vy to nejste. 

 

 

Jeden by se z těch novinářů s prominutím posral. Pravdu má prezident Zeman, že většina tzv. novinářů je banda prolhanců, kteří jen plodí nepravdu za mrzký peníz, aniž by byli jakkoliv odpovědni.

—————

Zpět