Josepf Goebbels a Nobelova cena míru...

05.02.2013 20:23

 


 František Matějka | Publikováno: 5.2.2013 

Dnes by možná dostal Nobelovu cenu míru i Joseph Goebbels

 

 

Ze současných nástrojů pro prosazování ideologie EU by musel být nadšený a tiše závidět, že to neměl k dispozici už tehdy. Považte, Evropský parlament investuje to trollů, kteří mají nabourávat diskuse na internetu.

Příští rok čekají občany členských států Evropské unie volby do Evropského parlamentu. Unie nechce nechat nic náhodě a použije peníze všech lidí, tedy i těch, kteří nesouhlasí, k indoktrinaci internetových diskusí, protože se bojí narůstající nespokojenosti se svým projektem. Peníze v řádu milionů eur použije na monitorování chování uživatelů na internetu a v případě, že objeví v rámci tohoto špiclování nějaké náznaky kritiky, vstoupí její zaměstnanci do diskusí a pokusí se je rozbít svými vlastními příspěvky. Mají k tomu i nádherný eufemistický termín „uvádění věcí na pravou míru“. Zvláštní pozornost budou věnovat zejména těm státům, kde se v poslední době projevuje významnější odpor k unijní ideologii, tedy tam, kde podle jejich slov sílí tzv. euroskepticismus, což není nic jiného, než reálný pohled na unijní politiku bez umělých přívlastků a příkras.

Pokud vám to připomíná nejen irské „hlasuj tak dlouho, dokud to nebude správně, Ire“, nebo „rozhodněte se svobodně pro ANO“, nejste daleko od pravdy. V příštím roce se můžeme dočkat pokračování, za které by se nemusel stydět ani Joseph Goebbels, v podobě sílících vstupů 
unijních trollů do diskusí, které nebudou servilně přitakávat jednotné a jedině správné myšlence. Inu, není nad správnou propagandu. Mám dokonce pocit, že výše jmenovaný Joseph Goebbels by snad dnes dokonce dostal i Nobelovu cenu míru, kdyby měl nástroje a možnosti, které má Brusel.

https://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/5567-dnes-by-mozna-dostal-nobelovu-cenu-miru-i-joseph-goebbels.aspx

 

—————

Zpět