ODPOSLECH Z VLÁDY - CO CHYSTÁ VLÁDA PROTI LIDEM

27.06.2013 15:55

Objevilo se jako první informace koncem ledna 2013

Hana Lena Jacobsson 

Velmi zajímavá zpráva z povolaných zdrojů: 

Petr Nečas již nebude premiérem od týdne mezi 13. až 17. květnem 2013 a bude nucen rezignovat, je pravděpodobné, že dojde k rozkladu ODS po policejní razii a akcích BIS za účelem dokončení vyšetřování rozsáhlé hospodářské kriminality v řadách především ODS věc, která je proti vůdci ODS připravena se nedá jen tak přejít a uvědomí si to i Nečas... je pravděpodobné, že v této době Petr Nečas bude hospitalizován se srdeční zástavou, nebo dokonce i zemře. Krátce na to, bude ministrům Kalouskovi a Chalupovi předáno obvinění z majtekových trestných činů a za přítomnosti auditorů a zástupců Evropské komise dojde pravděpodobně k zadržení obou politiků a k výslechům BIS do dvou měsíců spolu s Útvarem odhalování korupce a finanční kriminality SKPV začne sériově předvádět asi 100 starostů a místostarostů převážně z ODS k výslechům a budou organizovány další akce bude zasaženo asi 60 úředníků ze 4 ministerstev vlády ČR, pan prezident Zeman bude muset požádat o sestavení nové vlády vítěznou stranu posledních parlamentních voleb v roce 2010, pana Mgr. Bohuslava Sobotku z ČSSD. ČSSD sama požádá o vyšetření i kauz některých krajských pracovníků a vyloučí je ze strany FBI je připravena zadržet některé české poslance, nebo snad i ministry, kteří se pokusí o útěk do USA, zadržen a vyslechnut bude i Václav Klaus a současně bude AIVD (holandská tajná služba) zablokováno sídlo společnosti PPF Group N.V. na adrese Strawinskylaan 933, 1077XX Amsterdam, z důvodu podezření, že peníze jsou ukradeným majetkem Československé socialistické republiky ze zdrojů kupónové a velké privatizace. AIVD, SIS a FBI budou pátrat po bílém koni Petru Kellnerovi - korunnímu svědkovi, kterému bude ze strany české mafie hrozit fyzická likvidace z důvodu jeho plánovaného výslechu.
Tento je text mailu, který mi přišel někdy v lednu 2013 
 
Hana Lena Jacobsson
Trochu jsem pátral na netu.
K dotazu pana Jana Nováka 13.12.2012 17:01 : Hana Lena Jacobsson je zřejmě mladá brněnská právnička, která žije s manželem ve Stockholmu, pracuje na švédském ministerstvu zahraničních věcí v oddělení zabývajícím se rozsudky ESLP proti neseverským zemím a má proto interní informace v této oblasti. Zajímá se o dění v Česku a ve světě a na svém facebookovém profilu píše otevřeně a s odkazy: 
Její vámi uvedený text je zde: https://on.fb.me/Zr9tl5 .
Na dotaz, zda je to fakt, nebo si jen dělá legraci odpověděla: " to je holej fakt"
 
Hana L Jacobsson sděluje:
*Švédský král a vláda odmítli decentně návštěvu totalitní fašistické vlády ODS a TOP09.
*Švédská vláda nechce připustit, aby slavnost pošpinila fašistická vláda, která prosazuje politiku otrokářství a která provozuje lichvářské exekuce proti vlastním obyvatelům - občanům České republiky.
*Švédsko je právním demokratickým státem a pohrdá návštěvou fašistů Klause, Nečase a Kalouska i Schwarzenberga.
*Česká republika je v rámci EU jediným neprávním státem, kde zločin a korupce proniká od vlády přes policii a soudy až do médií.
*Švédsko se distancuje od současné české vlády až do její demise a vyšetření zpronevěry 500 miliard, které ODS a TOP09 rozkradly z dotací z EU do ČR.
*Česká reprezentace má zákaz vstoupit na území Švédska!
— v Kungsholmen-Stockholm
Nečas v rozhovoru při neformálním setkání české vlády: „...do médií se musí okamžitě dostat zprávy o tom, že veškeré demonstrace proti vládě iniciovány od levicových extrémistů, musí tam zaznít, že jsou to levičáci!
Každou demonstraci proti vládě je třeba označit jako levicovou a iniciovanou levicovými extrémisty, že je to něco protizákonného, musí to vypadat jako informace od BIS a ministra vnitra, to lidi zastraší... 
Musíme zabránit jakýmkoliv demonstracím proti nám a na odboráře je třeba se podívat, BISka musí něco najít i na každého odboráře, daně, podnikání prostě všecko, jinak je to v prdeli“
 
Máte co jste chtěli, blokováním mého profilu a vytvořením "náhlého nárůstu kriminality" opozice jste nezvratně vyhlásili válku - mezi tajnými službami zemí EU, FBI a částí BIS začala válka se zbytky hlupáků, kteří si dneškem zničili život tím, že ještě poslouchají schyzofrenní příkazy tonoucích se špiček ODS a TOP09. Zatýkat už nebude zkorumpovaná BIS, ale agenti jiných zemí! BIS neprokázala, že je důveryhodná, protože BIS SPOLUPRACUJE SE SKUTEČNÝMI ZLOČINCI A EKONOMICKÝMI KRIMINÁLNÍKY a proto je nežádoucí, aby BIS nadále vykonávala službu po následujících volbách. V následujících dnech kompletujeme seznam zaměstnanců kolaborantské BIS a vyčleníme lidi určené k zadržení kdekoliv na světě a zrychlenému procesu soudu a doživotnímu vězení. Ta část BIS, která se nechce spiknout se zbytky špiček ODS a TOP09 - sdělte VŠE CO VÍTE kontaktu FBI a spolupracujte proti současné zlořinecké vládě, máte šanci přežít a zůstat ve službě i nadále. Svět nemůže spolupracovat s kolaboranty se zločineckou vládou! 
Pochopili jste, co jste udělali?
Okamžitě přestaňte spolupracovat s kriminálníky ve vládě ODS a TOP9. Kalousek a Chalupa jsou momentálně nejzajímavější objekty vyšetřování tajných služeb několika zemí EU, protože rozkradli oni osobně stovky miliard korun z rozpočtu své země a dotací EU!

 

K tomu zbývá už jen dodat

Už se na vás všechny těší na hradě... Mírov

Grafická úprava a dodatek: Jarda Horák

 

—————

Zpět