Podívejte se, co dělají Američané proti lidstvu

14.07.2013 18:01

Velmi zajímavé a odborně na úrovni pojednání se dají nalézt na techto webových stránkách, které Vám doporučujeme:

https://www.nwoo.org/

New World Opposition Organization (nový světový organizovaný odboj

O co jde především: 

Sdružovat lidi s myslí otevřenou a NEZOTROČENOU. To známená dát dohromady lidi, kterým není lhostejné co se kolem nich děje, kteří se chtějí zapojit do pomoci naší společnosti, do pomoci všem lidem na celém světě. 

Cíl této organizace je: 

Nedopustit dokončení absolutní nadvlády světa několika jedincům, které nyní nazýváme: The Bildeberg Group, Council on Foreign Relations (Cfr),Trilateral commision, NATO, OSN, MMF (IMF), CIA, Illuminati, Svobodní Zednáři (FreeMason), či vlády zemí za jejimiž zády tyto spolky stojí a řídí je. (rodiny bankéřů, finančníků, královské rodiny, politické klany) a ty, kteří chtějí z naší planety vytvořit otrokářský Nový Světový Řád (NWO). Ten má v budoucnu udělat z lidí roboty/otroky, očipované bezduché stroje, které bez otázek budou sloužit svým pánům. Pánům, kteří budou díky vyspělé a již nyní utajené technologii žít téměř věčně a již nikdy neumožní svobodnou civilizaci. Takový svět nás čeká, ač to nyní ještě stále zní jako sci-fi. Jako sci-fi, které se naplňuje z knih Aldouse Huxleyho (Brave New World), George Orwela (1984) či Davida Ickeho (Děti matrixu). O filmech jenž nám ukazují jak to bude ani nemluvě (Matrix, Equillibrum, Brasil).

Organizace NWOO, Vás proto žádá, aby jste se s ní spojili a přestali marně bojovat sami. V organizované jednotě je větší síla. Jedinci v tomto boji mnoho neznamenají. Je třeba utvořit koalici již existujících skupin a osob, aby jsme dosáhli svobody lidstva a hlavně proto aby jsme to vůbec stihli a nebylo pozdě. Veškeré připomínky, dotazy, nabídky spolupráce či případný zájem o vstoupení do NWOO nám posílejte na naše emaily nasceskydomov@gmil.com 

—————

Zpět