POVSTAŇ - NÁRODE ČESKÝ… vyzývá internetová zpráva…

13.08.2012 13:02

 

Tentokrát je to opravdu vážné. Církevní restituce je pokus o feudalizaci země, v podstatě druhá doba pobělohorská. Nečas nedávno vkleče slíbil papežovi, že restituce provede, sympaťák Duka začal vyhrožovat žalobami, pámbíčkář Marek Benda tvrdí, že majetek církve pochází z dobrovolných darů hodných oveček církve!

 61 Budu to šířit všemi prostředky a dovoluji si upozornit na statečný boj spisovatelky Lenky Procházkové, která již podala proti restitucím několik žalob a píše výborné články v Literárních novinách, bohužel méně čtených; má ale své web stránky.

 

Předmět: VELEDŮLEŽITÉ - RYCHLE ŠÍŘIT DÁLE….


pff1Začátkem příštího týdne se bude v poslanecké sněmovně hlasovat o tzv. “narovnání s církvemi”. Pokud sněmovna návrh schválí, bude to stát každého z nás 160 000 Kč, nemluvňata a důchodce nevyjímaje.


11Katolická církev si nárokuje majetek ve výši 160 000 000 000 Kč (čti: stošedesát miliard!!!), jehož vlastnictví odmítá doložit dokumenty o jeho nabytí (zejména proto, že je nemá). To, že majetek, který měla, získala pomoci desátku, křížových výprav a jiných “sexy” praktik asi nemá cenu zmiňovat.

 

51Od roku 1420 dodnes tzv. církevní majetek nepatřil církvi, ale panovníkovi, resp. státu. Vláda Petra Nečase se rozhodla darovat v tichosti a v mediálním stínu aféry Davida Ratha právnické osobě, jejímž vlastníkem je jiný stát - Vatikán - cca 1% území ČR a finanční kompenzaci ve výši podstatné části státního rozpočtu.

 

Takový čin lze povazovat za VLASTIZRADU.

 

V případě, že návrh bude schválen 101 hlasy, bude jedno zvednutí ruky mít hodnotu cca 1,6 miliardy Kč!!! Budete takového poslance volit i po té? Pokud to tedy nechcete platit ze své kapsy, co nejrychleji šiřte tento mail a informace v něm obsažené Veřejné mínění má velkou hodnotu - když, ne teď, určitě u voleb…

 

ATAKUJTE POSLANCE - AŤ VIDÍ, ŽE SE NENECHÁME OKRÁST

DODÁVÁME

Drtivá většina občanů říká "NEVRACET NIC, CO JIM NIKDY NEPATŘILO!"

SUVERENITA ŘÍKÁ: NEVRACET, NENÍ CO!

Církevní restituce jsou protiústavní

Církevní restituce jsou zlodějina

Bobošíková spílá farářům: Já být prezidentka, nedostanete ani korunu

Praha - Senátní hospodářský výbor ve středu podle očekávání doporučil horní parlamentní komoře zamítnout návrh zákona o majetkovém vyrovnání státu s církvemi. Zaujal tak stejné stanovisko jako ústavně-právní výbor Senátu.

 

Gajdůšková:

Církevní restituce jsou nemravné

Lenka Procházková - Církevní restituce - trestním oznámení na Petra Nečase a vládu

Církev nemá na restituce právní nárok

Odpověď Lenky Procházkové: Nárok na církevní restituce je zbudován na lži

 
Národe český,
chceme se vrátit opět k opicím do feudalismu..?
 

—————

Zpět