Ruda z Ostravy píše Nečasovi... :o)

14.09.2012 10:28

Ruda z Ostravy píše Nečasovi a asi by bylo dobré, kdyby mu své zkušenosti psalo víc lidí. Třeba by pochopil něco, co "chudák malý" asi neví, protože mu to třeba nikdo neřekne a on má tak málo času, že si toho sám nevšimne...

Ruda z Ostravy versus český showbusiness na Frekvenci 1!

Denně od 12:00 do 14:00! Fenomenální chachar, který ví o všem, co se děje v televizích a mezi celebritami a natvrdo řekne, co si o tom myslí!

Nebojí se nikoho a ničeho, všemu rozumí a každého zná. A navíc: skvěle zpívá! Tak zduř na Frekvenci 1! S Rudou z Ostravy!

 

Posluchej, Peťa, zje tlusty, drzy a arogantni

 

Tuž posluchej. Mně nevadi, že ses za naše penize v tym uřadě vyžral tak, že vypadaš jak bravek u koryta. To je tvuj problem. Ale blbe je, že se k lidem, keři tě plati, to znamena k lidem, keři v Česku robi a plati daně, chovaš drze a arogantně.

Svoji kamošce na uřadu, kera bere měsičně 30 klacku hrubeho, si přidal 273 klacku, to je také male přilepšeni za březen.

Viš, Peťa, my tady take prachy nemame. Ja mam nadpruměrnych 22 klacku. A to si piš, že 70% lidi nebere take prachy, jake beru ja. Ale kura, ani za cely rok nezarobim tolik, cos dal te děvuše za jeden den. Ale tuž dobra, asi robi cosik specijalniho. Ovšem tvoje vyjadřeni mě fakt vytočilo, kura.

"...dotyčna děvucha dře jak kuň, někdy aji dvanact hodin denně, někdy aji o vikendu a odměny byly vyplaceny za splněni mimořadnych a zvlašť vyznamnych pracovnich ukolu, třeba zařizeni cesty do Bruselu, připrava powerpointu pro NATO a vytištěni papiru pro tiskovku a zvlaště za vysoke a profesionalni nasazeni při ukolech mimo pracovni dobu..."

Tuž mily Peťa, cosik ti řeknu. Statisice lidi v teto zemi dřu jak koně, aby uživili sebe, babu a děcka, častokrat vic jak dvanact hodin denně, aby zaplatili daně a poplatky, kere furt navyšuješ. Aby zaplatili najmy a hypoteky a eště každy den měli strach, že přileze exekutor a zebere jim bydleni, bo kajsik nezaplatili deset korun nedoplatku. Statisice lidi, keři robi a plati tebe a tvoje uřednice, ma vysoke a profesionalni nasazeni a robi aji mimo pracovni dobu.

Malokdo, věř mi, malokdo bere 30 měsičně. Su taci, a čemu ni? A čim vic takych v sukromem sektoru bude, tim lip. Ale věř mi, neznam nikoho, ale fakt nikoho, kdo by dostal jako odměnu celoročni plat. A to se nestydiš přiznat, že ostatni uřednici beru eště vic jak tato děvucha? Fuj!

Kdybys robil v sukrome firmě, neřeknu ani slovo. Ale robiš ve firmě, kera neni sukroma, platime tě my. A ty se k nam chovaš, jak k uplnym blbcum. Vzpomeň si na nas, až budeš chalovat chlebičky. Su tež z našich penz.

Zje tlusty, drzy a arogantni. Stydim se za tebe.

FUJ!

                                                                                                                                     

CO DODAT..?

 

Tóž, Rudo, máš naše SYMFONIE...? Nebo že by to byly SYMPATIE..?

Grafická úprava s dodatkem: Jarda Jarry

—————

Zpět