Rudý pán zámku, přítel Zemana: Kapitalismus zkrachuje. A ten blbec...

23.07.2013 16:14

Přejato 

JINÝMA OČIMA

Skon kapitalismu je nevyhnutelný. Protesty antikomunistů jsou akty neinformovaných lidí. A funkcionáři KSČM mají být hrdí na to, že jsou marxisté, protože nic spravedlivějšího než marxismus neexistuje. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz to řekl hudebník, komunista, majitel zámku a ostravský Řek Statis Prusalis. Řeč byla též o přátelství s Milošem Zemanem a o Vladimíru Hučínovi, kterého označuje za "řádného blbce".

 

Rudý pán zámku, přítel Zemana: Kapitalismus zkrachuje. A ten blbec...

Co si myslíte o vládě Petra Nečase?

Chod společnosti a chod jednoho státu není jednoduchá věc. Ti ministři to také nemají lehké. Kritizovat je velmi jednoduché. Samozřejmě, když člověk vidí, že po těch ministrech zůstávají kauzy, tak nabírá na nevraživosti a začíná se mu absolutně všechno protivit. Díváme se na projev prezidenta ve sněmovně, kde je přítomnost členů vlády v té chvíli, alespoň co se týče bontonu, nutná. A teď se jeden zvedne a odejde. Vždyť hovoří, sakra, prezident republiky!

Druhý tam začne spát – při vší úctě k němu, jeho věku, k jeho šedinám, je to zajímavý člověk, může mít vliv na spoustu mladých lidí, ale čas je neúprosný a jestliže někdo už je ve věku, kdy se nedokáže ani udržet při projevu prezidenta a usíná, tak mu poděkujme za jeho dosavadní práci a zvolme do všech vládních funkcí mladé lidi, kteří budou moci rozhodovat o věcech, které sami budou ještě prožívat. Budou rozhodovat o věcech, které se jich přímo za pár let dotknou. Jak je možné, že pořád volíme do těchto funkcí ty, kteří rozhodují o tom, čeho už se nedožijí a nebudou moci jednou zhodnotit případné chyby ve svých rozhodnutích?

Celá reportáž ZDE

                                                                            

Jenom konstatujme...

Vězme všichni soudní, že zdaleka ne každý umělec, celebrita, VIP... musí být praštěným do prava.

Je jich sice dost, kteří by se nejraději vrátili do knížecích dob, ale...

TOHO, BOHDÁ, NEBUDE, LIDE ČESKÝ (a snad i část pražského), ABYCHOM SE K OPICÍM VRACELI...

S úctou ke všem našim v kulturní frontě, kteří si uchovali zdraví. Tedy VIDÍ, SLYŠÍ a MYSLÍ...

Ti ostatní nám mohou být klidně ukradeni.

My myslíme na nepochybně lepší budoucnost bez obav obav z "BOLŠEVISMU", ale s obavymi z KAPITALISMU. Už jsme obojí poznali a víme, co je pro lid přijatelnější.

O demokracii lidovou strach nemáme. A tu současnou rádoby "OBČANSKOU" a nekonečně zprofanovanou si strčte...

VÍTE KAM...

Konstatování a grafická úprava: Jarda Horák

—————

Zpět