Šílenství, drancování, korupce a Kalousek. Senátor Doubrava účtuje s pravicí

20.08.2013 19:07

ROZHOVOR - Severočeský senátor Jaroslav Doubrava patří mezi nejtvrdší kritiky již bývalé Nečasovy vlády. Proto i předčasné volby vnímá jako šanci na konec šílenství, drancování a svérázné představy o politice v podání exministra Miroslava Kalouska. Taková podle něj byla předchozí vláda, prý jedna z nejhorších, co jsme kdy měli. Noví lidé podle něj musí vyřešit řadu palčivých probémů, ať s nedostatkem práce, nebo s nepřizpůsobivými.

Šílenství, drancování, korupce a Kalousek. Senátor Doubrava účtuje s pravicí

Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

Věříte, že se v úterý najde dostatek hlasů k rozpuštění Sněmovny a budou předčasné volby?

Obávám se, že ne, ale velmi rád bych se mýlil. Je stará pravda, že kapřík si rybník nevypustí a někteří vědí, že se zpět nedostanou. Moc bych si přál, aby v sobě poslanci našli síly a zvedli by ruce pro rozpuštění a nové volby. Vřele bych jim za to poděkoval.

Karel Schwarzenberg s Miroslavem Kalouskem se pokoušejí jako téma voleb vymezit „obranu demokracie před autoritářem Milošem Zemanem“. Jak se díváte na tyto jejich snahy?

 

Představa demokracie v podání pana Kalouska (o Karlu Schwarzenbergovi nemá cenu mluvit. Myslím, že je to loutka vedená Miroslavem Kalouskem, která jednou prospí i soudný den) nás přivedla do situace rozvráceného hospodářství, rozvráceného školství, zdravotnictví, do situace, kdy se rozšiřují fronty, ne na banány, jak je velmi často uváděno, ale fronty před Úřady práce fronty lidí, kteří mnohdy léta shání práci.

Celý článek ZDE

 

A dodejme...

Je zřejmé, že to není a snad by ani nemohl být pražský senátor, když tak jednoznačně objektivně a nekompromisně vystupuje proti neřádstvu pražského politického podsvětí...

Možná by to mohl být současný Žižka, který musel vyrazit svého času umravňovat pražské vzpupné a cizákům zaprodané preláty...

Znovu si připomeňme, že už nesmíme dopustit, aby nám vládli pražší rádoby "POLITICI" z těch prokletých 100 pražských VIP rodin, ani bruselský europarlament. Vytvořme nastávajícími volbami předpoklad pro to, abychom si zvolili skutečné zástupce z lidu dělného a poctivého, nikoliv hamižné prachům odané LUMPY z Prahy.

Grafická úprava a dodatek: Jarda Horák

 

 

—————

Zpět